Milli takımlar kasım ayında 12 maç yapacak

/ Kaynak: İHA
Milli takımlar kasım ayında 12 maç yapacak

SPOR Haberleri  / İHA

Milli Takımlar, Kasım ayında çeşitli yaş kategorilerinde 12 maç oynayacak. Kasım ayının yoğun maç programı 14 Kasım'da başlayacak.

2015'te düzenlenecek U21 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen Ümit Milli Futbol Takımı, deplasmanda Avusturya ile özel bir maç oynayacak. Antalya'da dörtlü turnuvaya katılacak olan U18 Milli Takımı, organizasyonun ilk maçında 14 Kasım Perşembe günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. U18 Milliler, turnuvadaki ikinci maçını 16 Kasım'da Hollanda ve son maçını da 18 Kasım'da Almanya ile oynayacak.

2014'teki U14 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen U17 Milli Takım, Elit Tur'a kalabilmek için 1.Eleme Turu oynayacak. Kuzey İrlanda'nın ev sahipliği yapacağı eleme turunda U17'ler, gruptaki ilk maçını 14 Kasım'da Lüksemburg ile yapacak. Gruptaki ikinci maç ise 16 Kasım'da Letonya ile, son karşılaşma ise 19 Kasım'da ev sahibi Kuzey İrlanda ile oynanacak.

A Milli Futbol Takımı ise 2013 yılını 2 özel karşılaşma ile kapatacak. 15 Kasım Cuma günü Adana'da Kuzey İrlanda'yı ağırlayacak olan ay-yıldızlılar, 19 Kasım Salı akşamı ise Mersin'de Belarus ile karşılaşacak.
Kasım ayındaki maç maratonu Kadın Milli takımları maçları ile son bulacak. U19 Kız Milli Futbol Takımı, 26 ve 28 Kasım'da deplasmanda Azerbaycan ile iki hazırlık maçı yapacak. Kadın A Milli Takımı da 28 Kasım'da Karadağ ile İzmir'de 2015 Dünya Kupası grup eleme karşılaşması ile oynayacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...