Aziz Yıldırım zaferden çok emin

Aziz Yıldırım zaferden çok emin

SPOR Haberleri

Başkanlığı boyunca en ağır muhalefetle karşılaşan Aziz Yıldırım rakiplerinin yaylım ateşine rağmen rahat tavırlarıyla seçimden zaferle çıkacağından emin.

1998'de tek oy farkla oturduğu Fenerbahçe başkanlık koltuğunu 15 yılı aşkın süredir koruyan Aziz Yıldırım, bir seçimden daha zaferle çıkmaya hazırlanıyor. Yamen Uzun, Hulusi Belgü, Mehmet Ali Aydınlar ve son olarak Recep Özcan'ın rakip olarak karşısına dikilmesi Yıldırım'da en ufak bir rahatsızlık dahi yapmış görünmüyor. Tribünlerdeki çatlak seslere, muhalefetin top yekûn bayrak açmasına, UEFA tehdidine, Yargıtay bekleyişine rağmen Aziz Yıldırım, gövde gösterisi yapmaya, "dimdik ayaktayım" mesajları vermeye devam ediyor. Kongre üyeleri üzerinde büyük bir ağırlığa sahip olan Yıldırım, aleyhteki çalışmalar ne kadar güçlü olursa olsun koltuğunun garantide olduğu düşüncesini korurken, başta Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere rakipleri hakkında çalışmalar yapmaktan geri kalmıyor.
Kongre üyeleri için özel olarak hazırlanan 1998'den 2013'e Aziz Yıldırım'ı anlatan kitapçıkta yer alan yazısında yaşanan sürecin 3 Temmuz'un devamı olduğunu vurgulayan Yıldırım, rakiplerine meydan okurken, üyelere güveninin altını çiziyor. Önceki gün ve dün kongre üyelerine yemek veren Aziz Yıldırım, özellikle amatör branşlara yakın ilgi gösteriyor. Kürek ve boks şubelerinin bütün oylarını arkasına alan Yıldırım, bir son dakika sürprizi yaşamamak için tedbiri elden bırakmıyor ve tüm üyelerle yakın temasını koruyor.
Yıldırım, Ali Koç ve Vefa Küçük gibi camianın en çok önem verdiği iki ismi kendi saflarına katarak rakiplerine açık ara fark atmış olsa da hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyor. Seçim zaferinden emin olan Yıldırım'ın bu kadar detaylı çalışma yapmasının asıl nedeni ise kongrede rakiplerini hezimete uğratmak ve muhalefetin sesini tamamıyla kesmek.
M. Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...