Hatalı park edince kendi aracına ceza kesti

/ Kaynak: İHA
Hatalı park edince kendi aracına ceza kesti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, makam aracının hatalı park edilmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, kendi aracına trafik cezası kestirdi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, 59 DH 977 plakalı makam aracı ile Şeyhsinan Mahallesi Caddesi Kumyol üzerinde bulunan bir restorana yemek yemek için geldi. Araç, Şardağı'nın şoförü tarafından park edilmez levhasının altına park edildi. Restorandan çıkan Şardağı, aracın park edilmez yerde olduğunu fark etmesi üzerine trafik ekibini çağırarak, kendisine hatalı parktan ceza kesilmesini istedi. Bunun üzerine Müdür Şardağı'nın makam aracına 77 TL trafik cezası kesildi. Kesilen cezayı ise hemen bankaya ödeyen Müdür Şardağı, "Aracımıza hatalı parktan dolayı ceza kesildi ve ödedik bile. Vatandaşımıza hatalı park için ceza kesiliyor ise kendimize de ceza kesebiliyoruz" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...