Polis, 1200 çocukla uçurtma uçurdu

/ Kaynak: DHA
Polis, 1200 çocukla uçurtma uçurdu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bingöl'ün Karlıova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Çocuk Gelişim Projesi kapsamında düzenlenen 'Uçurtma Şenliği'nde 1200 çocuk, polisle birlikte uçurtma uçurdu.

Karlıova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ÇOGEP projesi kapsamında, Karlıova YİBO bahçesinde, bin 200 çocuğun katıldığı Uçurtma Şenliği düzenlendi. Karlıova Emniyet Müdürlüğü tarafından getirtilen uçurtmalar, polis memurları tarafından çocuklara dağıtıldı. İlçe merkezi ve bağlı köylerden gelen ilköğretim çağındaki çocuklar, polislerle birlikte rengarenk uçurtmaları uçurarak doyasıya eğlendi.

Emniyet yetkilileri, çocukların sosyal anlamda aktivitelerini arttırmak amacıyla böyle bir şenlik düzenlediklerini, geçtiğimiz günlerde de yine Karlıovalı öğrencilerden oluşan yaklaşık elli çocuğu Malatya'ya götürerek oradaki tarihi yerleri gezdirdiklerini söylediler. Yetkililer, çocukların kötü alışkanlıklardan sıyrılıp, eğitime ve gelişime yönlendirilmesi için çalıştıklarını bu konuda onlara katkı sağlamak istediklerini kaydettiler.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...