Federasyon başkanından Mancini yorumu

Federasyon başkanından Mancini yorumu

SPOR Haberleri

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, katıldığı televizyon programında Mancini ve Prandelli hakkında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalya'da milli takım için adı geçen ilk isimlerden olmayı sürdürürken, 2014 Dünya Kupası'nda sonra görevi bırakacak olan Cesare Prandelli'nin yerine kimin geleceği merak konusu olmayı da sürdürüyor.Bu konu hakkında İtalya futbolunun bir numaralı ismi İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunurken, Mancini hakkında da konuştu.Giancarlo Abete, Dünya Kupası'nda sonra ayrılacak Prandelli yerine gelecek isimler arasında Mancini'nin de olduğu belirtilmesi üzerine, ''Prandelli profesyonel olarak sezon sonunda bir karar verecek. Daha önceki konuşmalarımızda uzun süre devam etmeyi düşünmediğini söylemişti. Mancini? Tabi beğendiğim birçok menajer var ancak Prandelli'nin yeri ayrı. Dünya Kupası'ndan sonra da Prandelli'nin kalmasını istiyorum. Aksi olursa neler olacağını birlikte göreceğiz'' ifadelerini kullandı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...