Kartal deplasmanda uçuyor

Kartal deplasmanda uçuyor

SPOR Haberleri

Topladığı 17 puanın 10'unu dış sahada kazanan Slaven Bilic, Aybaba, Carvalhal ve Schuster gibi meslektaşlarına 3 puan fark attı

Sezona içeride ve dışarıda aldığı galibiyetlerle başlayan siyah-beyazlılar, geçen yıla oranla deplasmanda daha başarılı bir grafik sergiliyor. Üst üste aldığı 4 galibiyeti, oynadığı son 5 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla unutturan Beşiktaş, buna rağmen son 5 yılın en başarılı deplasman performansını sergiliyor. Beşiktaş'ın 5 maçlık deplasman karnesi değerlendirildiğinde Bilic'in ekibi, Samet Aybaba, Carlos Carvalhal, Schuster ve Mustafa Denizli gibi deneyimli teknik adamların Beşiktaş'ını geride bırakmayı başardı. Bursa ve Eskişehir gibi zor deplasmanlardan alnının akıyla çıkan Beşiktaş, 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Bu istatistik Beşiktaş'ta başka bir istatistiği daha ortaya çıkardı. Samet Aybaba, Carlos Carvalhal ve Schuster, Beşiktaş'ta görev yaptıkları dönemlerde deplasmandaki ilk 5 maçta aynı performansı gösterdi. 3 teknik adam da 5 maçlık deplasman karnesinde 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladı.
Hüseyin Eroğul


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...