Fenerbahçe'de Meireles sevinci

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de Meireles sevinci

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'de Bursaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Antremanda sakatlığı geçen Meireles, takımla birlikte çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı geçen Raul Meireles, takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı henüz geçmeyen Gökhan Gönül ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Dünkü idmanda kaşına darbe alan ve dikiş atılan Sow ise antrenmana katılmadı. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal, antrenmanda oyuncularını serbest bıraktı. Bazı oyuncular ayak voleybolu ve tenisi oynarken, bir bölümü de pas ve şut çalışması yaptı. Ayak tenisi maçında Meireles, Kuyt ve Alves'ten oluşan ekip, Caner, Bekir ve Selçuk'tan oluşan takımı yendi. Yabancı oyuncular, kazandıkları maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Futbolculardan Cristian ve Sow'un, Galatasaraylı futbolcuların Kayserispor maçındaki gol sevinçlerine benzer hareketler yapması dikkati çekti.
ERSUN YANAL TOPLANTILARI YOĞUNLAŞTIRDI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın zorlu haftaların geldiği bu dönemde oyuncularla toplantılarını artırdığı öğrenildi.
Antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan ve Gaziantepspor maçının analizini gerçekleştiren tecrübeli teknik adamın, yarın da Bursaspor maçı konusunda toplantı yapacağı bildirildi. Son lig mücadelesinde futbolcuların hatalarını anlatan Yanal'ın, özellikle top kayıpları sonrası verilen reaksiyondan memnun olduğu ifade edildi. Sarı-lacivertli takımın çalıştırıcısının, oyuncularından hücumları mutlaka korner, gol, şut şeklinde sonuçlandırmasını istediği kaydedildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...