NBA'de heyecan başladı

/ Kaynak: İHA
NBA'de heyecan başladı

SPOR Haberleri  / İHA

NBA'de 2013-14 sezonu başladı. Gecenin maçında son şampiyon Miami Heat, Chicago Bulls'u kolay geçti.

NBA'de 2013-14 sezonu başladı. Gecenin maçında son şampiyon Miami Heat, Chicago Bulls'u kolay geçti. nbsp;NBA'de heyecan, üç maçla başladı. Ligin açılış maçında Indiana Pacers, Orlando Magic'i ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi Pacers, 97-87 skorla kazanmayı başardı. Indiana Pacers'ta Paul George 24 sayı, 6 ribaunt ve 5 asistle geceye damga vurdu. nbsp;Gecenin bir diğer önemli karşılaşması ise Miami Heat ile Chicago Bulls arasında oynandı. Son şampiyon Miami Heat, kendi seyircisi önünde Chicago Bulls'u 107-95 ile geçti ve sezona galibiyetle başladı. Miami Heat'te 7 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, LeBron James 17 sayı, 8 asist ve 6 ribauntla, Chris Bosh ise 16 sayı ve 6 ribauntla galibiyetin mimarlarından oldu. Bulls'ta ise 31 sayı atan Carlos Boozer, maçın en skoker ismi oldu. Jason Butler'ın 20 ve Derrick Rosu'un ise 12 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.
Açılış gecesinin son maçı Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers arasında oynandı. Ev sahibi Lakers, rakibini 116-103 yendi. Lakers'ta oyuna kenardan dahil olan Xavier Henry 22 sayıyla maçın adamı olruken, Jordan Farmar 16 sayı kaydetti.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...