Webo 'Bursa'dan umarım güzel sonuçla ayrılırız'

/ Kaynak: CHA
Webo 'Bursa'dan umarım güzel sonuçla ayrılırız'

SPOR Haberleri  / CHA

Fenerbahçe'nin yıldızı Pierre Webo, Bursaspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, 'Umarım Bursa'dan güzel sonuçla ayrılırız' dedi.

Fenerbahçeli futbolcular Pierre Webo ve Cristian Baroni, kulübün resmi GSM operatörü Fenercell'in ViaPort'taki etkinliğine katıldı. Burada taraftarlara imza dağıtan futbolcular, etkinliğin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Webo ve Cristian Baroni, böyle bir etkinlikte bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, Fenercell'in 1 milyon üye hedefini gerçekleştireceğine inandıklarını söylediler. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bursaspor'la yapacakları maça da değinen Webo, "Sportif açıdan bakacak olursak pazar günkü Bursaspor maçı çok önemli. Umarım güzel sonuçla ayrılırız." diye konuştu. Takımda 4 önemli forvet oyuncusu olduğunun hatırlatılması üzerine Webo, "Önemli olan Fenerbahçe, önemli olan takım. 4 forvet oyuncusunun olması bir takım için güzel bir şey. Geçen sene Benfica maçı öncesinde forvet sıkıntısından dolayı, teknik heyet frovet oyuncu konusunda arayışa girmişti. Takımın asıl amacı şampiyon olmak. Bireysel açıdan konuşmak doğru olmaz. Amacımız bireysel olarak değil, şampiyon olmak ve üst sıralarda olmak." karşılığını verdi.
CRİSTİAN BARONİ: BURSASPOR MAÇI ZOR OLACAK
Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni de "Bursaspor maçı zor olacak. Her zaman Bursa deplasmanı zor olmuştur. En iyi sonucu almak için zaten hazırlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 11. hafta oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili soruya da Cristian Baroni, "Şu an için Galatasaray maçıyla ilgili konuşmak istemiyoruz. İlk amacımız önümüzdeki Bursaspor maçı." cevabını verdi. Forvet bölgesinde olduğu gibi orta sahada da çok oyuncunun olmasıyla ilgili bir soruyu da cevaplandıran Cristian Baroni, "Bütün oyuncular ellerinden geldiğince çalışıyor. Herkes çalışıyor. Bütün oyuncular çalıştığı için taktiksel olarak zamanlarını bekliyorlar. O yüzden herkes buna bakmadan çalışmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...