Baroni ve Webo imza dağıttı

/ Kaynak: İHA
Baroni ve Webo imza dağıttı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenercell'in düzenlediği imza gününe katılan, Fenerbahçeli futbolcular Cristian Baroni ve Pierre Webo basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Fenerbahçeli taraftarlarla bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Brezilyalı futbolcu Baroni, "Fenerbahçe'ye verilen desteği burada görmek gerçekten mutluluk verici. Bursaspor maçı zor bir mücadele. Bursa, her zaman zor bir deplasman olmuştur. En iyi sonucu almak için hazırlanıyoruz. Şu an için Galatasaray maçını konuşmak istemiyoruz. İlk maçımız, önümüzdeki Bursa maçı. O yüzden Galatasaray maçı hakkında konuşmak istemiyoruz" dedi.
Orta saha oyuncularının da diğer futbolcular gibi çalıştığını belirten Christian Baroni, "Bütün oyuncular elinden geldiğince çalışıyor. Herkes çalışıyor. Bütün oyuncular çalıştığı için taktiksel olarak zamanlarını bekliyorlar" diye konuştu.

WEBO: "ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYONLUK"
Kadroda çok sayıda forvet futbolcusunun olması gerektiğine vurgu yapan sarı-lacivertli futbolcu Pierre Webo, "Önemli olan Fenerbahçe ve takım. 4 tane forvet oyuncusunun olması bir takım için güzel bir şey. Geçen seneye baktığımızda; Benfica maçı öncesi, sarı kartlardan ötürü takım forvet arayışına girmişti. Baktığınız zaman takımın asıl amacı şampiyon olmak. O nedenle bireysel yönden bir şey konuşmak doğru olmaz. Amacımız bireysel olarak da şampiyonluğa doğru ilerlemek ve hep üst sıralarda olmak" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...