Kleiza, 'Fenerbahçe'yi Obradovic için seçtim'

Kleiza, 'Fenerbahçe'yi Obradovic için seçtim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferlerinden Linas Kleiza'dan antrenörü Zeljko Obradovic'e övgü dolu sözler...

Lig ve Avrupa'da başarı hedefleyen Fenerbahçe Ülker 'in önemli transferlerinden biri olan Linas Kleiza, Euroleague 'in resmi internet sitesine konuştu. Yeniden Euroleague'de mücadele etmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen Kleiza, "Hızlı olmak adına zaman zaman defansta hatalar yapabiliyoruz ama üzerine çalışıyoruz. Hatalarımızı en aza indireceğiz. Daha önce Final Four'da oynayıp kaybetmiş olmak beni motive ediyor. Fenerbahçe'yle bu hedefimi gerçekleştirmek isiyorum. Her zaman bir amaç uğruna maça çıkarsınız. Biz de takım olarak gelebileceğimiz en üst seviyeye ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Adaptasyon sorunu çekmediğini belirten Litvanyalı oyuncu, "Çok iyi bir takıma katıldım ve özel bir şeyler yapmaya çalışan yeni bir takımız. Galibiyetlerimizin kilit noktası agresif oyun tarzımız. Sayı bulan pek çok oyuncumuzun yanı sıra iyi savunma yapan hızlı bir takımız. Şu an Obradovic'in oyun sistemine alışmaya çalışıyoruz. Euroleague'in henüz başında olmamıza rağmen zorlu rakiplerle mücadele ettik. CSKA Moskova karşısında da kilit noktamız savunmamız olacak. İleride daha iyi olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'yi seçmemdeki nedenlerden en önemlisi Zeljko Obradovic" diyen milli forvet, "Obradovic bu güne kadar çalışma fırsatı yakaladığım en iyi koç. Her zaman büyük hedefleri olan biri. Euroleague'i kazanmak için gereken her şeyi bilen bir koçumuz var, biz de yapmamız gereken her şeyi ondan öğreniyoruz. Oyuncularına saygı duyan bir antrenör, siz de takıma ve ona saygı duyarsanız hiçbir problem yaşamazsınız. Fenerbahçe'yi seçmemdeki nedenlerden en önemlisi Obradovic. Kariyerimde kazanmadığım bir şey var ve Obradovic'in bana yardım edebileceğini biliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...