Tolunay Kafkas, 'Ligde bu kadar zorlanmamıştık'

Tolunay Kafkas, 'Ligde bu kadar zorlanmamıştık'

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası'nda Manavgat Evrensekispor'u 3-2 yenen Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde bu kadar zorlanmadıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3-2 galip geldikleri Manavgat Evrensekispor maçı nı değerlendirerek, "Üçüncü Lig takımına göre çok iyi bir takımla oynadık, çokta zorlandık. Belki ligde bu kadar zorlanmadık" nbsp; dedi.

Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Kafkas, yaptığı açıklamada, alt lig takımlarına karşı oynamanın zor olduğunu ve bugün de zorlandıklarını söyledi.

Kupada ses getirmek istediklerini ve yollarına devam ettiklerini anlatan Kafkas, "Üçüncü Lig takımına göre çok iyi bir takımla oynadık, çokta zorlandık. Belki ligde bu kadar zorlanmadık. İyi maç oldu. İlk devre bizden daha iyi oynadılar. İkinci devre oyunun kontrolünü ele aldık. Yapılan hatalar var. Ligde yapmadık, burada yapıyoruz. Özellikle duran toplarda yediğimiz gol var" diye konuştu.

Genç oyuncu Emre Özkan da alt lig takımlarına karşı oynamanın zor olduğunu ve konsantre olamadıklarını, geri düştükleri maçı çevirmeyi başardıklarını kaydetti.

Furkan Özçal ise bu maçı kazandıklarını, bundan sonra ligde Beşiktaş ile yapacakları maça konsantre olacaklarını ifade etti.

MANAVGAT EVRENSEKİSPOR CEPHESİ
Manavgat Evrensekispor Teknik Direktörü Ali Postacı, Üçüncü Lig'in mütevazi bir takımı olduklarını anlatarak, "Türk sporuna hizmet edecek bir kadro kurduk. Ligde daha yeni bir takımız. Kardemir Karabükspor karşısında futbolcularıma, kendilerine güvenmelerini söyledim. Karabük'e ezilmedik. İyi oynadık. Defans yapmadık. Biz Kardemir Karabükspor'u yeneceğiz diye geldik ve iyi de oynadık. Bireysel hatalardan gol yedik" ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Turgut Yılmaz da güzel bir maç olduğunu belirterek, "Yürekli oynadık. Kariyerimize önemli bir maç ekledik. Kazanabilirdik ama olmadı" dedi.

Ömer Demircan ise sahada çok iyi bir mücadele olduğunu, ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, artık lige dönüp şampiyonluğa oynayacaklarını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...