Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni sürüm Yandex.Browser 1310 kullanıma hazır

Yeni sürüm Yandex.Browser 1310 kullanıma hazır

TEKNOLOJİ Haberleri

Yandex.Browser'ın yeni sürümü kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Yandex.Browser 1310 adlı yeni sürümün en öne çıkan özelliği, fare ya da parmak hareketleri ile yönetilebiliyor olması. Bu sürümden itibaren fare ve parmak hareketlerini desteklemeye başlayan Yandex.Browser ile bir önceki veya bir sonraki sayfaya gitmek, sekme açıp kapatmak, yeniden yüklemek veya kapatılan bir sekmeyi yeniden açmak gibi sık kullanılan işlemler daha hızlı ve rahat bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Yeni özellik, isteğe göre ayarlar menüsünden açılıp kapatılabiliyor.

Bir takım diğer iyileştirmelerin yanı sıra, tarayıcıya eklenen bir başka özellik ise kullanıcılardan gelen istek üzerine favoriler paneline eklenen "favikonlar". Bu özellikle de yine ayarlar menüsü üzerinden kontrol edilebiliyor. nbsp;Yandex.Browser 1310, browser.yandex.com.tr adresinden indirilebilir.(chip.com.tr)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...