Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona, Celta Vigo engelini kayıpsız geçti

Barcelona, Celta Vigo engelini kayıpsız geçti

SPOR Haberleri

Barcelona, Celta Vigo deplasmanında 3-0 galip gelerek namağlup ünvanını korudu.

La Liga'nın 10.haftasında El Clasico galibi Barcelona sadece iki gün sonra Celta Vigo'ya konuk oldu. Katalan devi, Barcelona'nın eski yıldızlarından Luis Enrique'nin çalıştırğı Celta Vigo'yu deplasmanda 0-3 mağlup ederek namağlup unvanını korudu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Celta Vigo önde bassa da bu baskıyı ilk 45 dakika sonunda kırmayı başaran Barcelona, rakip kalede etkili olmaya başladı. 9'uncu dakikada da Cabral'ın hatası ile topla buluşan Fabregas, sol çaprazdan ceza sahasına sokulup vuruşunu yaptı. Kaleciden seken topu El Clasico'nun yıldızlarından Alexis, boş filelere göndererek takımını 0-1 öne geçirdi. 12'inci dakikada Messi savunmanın arkasına sarkıp kaleciyi de geçti. Ama tam gol vuruşunu yapacakken hakem oyunu ofsayt nedeniyle durdurdu. Hatalı bir bayrak kalkması nedeniyle Barcelona bir golden oldu. 27'inci dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Charles'ın uzak direk dibine yapmak istediği vuruş Valdes'te kaldı. 28'inci dakiakda ceza sahasında topla buluşan Messi, tek hareketle iki rakibini oyundan düşürüp vuruşunu yaptı. Ancak top uzak direk dibinden auta gitti. Aynı dakika içinde gelişen Celta Vigo atağında Barcelona savunmasından seken topla ceza sahası dışında buluşan Rafinha'nın yerden sert vuruşu direk dibinden auta gitti. 29'uncu dakikada ceza sahasına yapılan orta da topu önünde bulan Rafinha bir kez daha şansını denedi ancak bu kez de Valdes'i geçemedi. 39'uncu dakikada Messi'nin ceza sahasının sol çaprazından etkili bir şekilde kullandığı serbest vuruşta kimse topa dokunamayınca Barcelona mutlak bir golden daha oldu. 45'inci dakikada Alex Lopez'in ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta Valdes gole izin vermedi ve ilk yarı 0-1 sona erdi. Fabregas'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut direkten döndükten sonra kaleci Yoel'in sırtına çarparak ağlara gitti. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Barcelona, 47'inci dakikada Fabrgeas'ın ceza sahası dışından çektiği şutta direkten dönen topun kaleci Yoel'in sırtına çarparak ağlara gitmesi ile 0-2 öne geçti. 52'inci dakikada sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Charles'ın vuruşunda Vales, köşeyi iyi kapattı. 54'üncü dakikada Messi'nin ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Fabregas, düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi, 0-3. 67'inci dakikada Nolito'nun kullandığı serbest vuruşta direk gole izin vermedi. 74'üncü dakikada Messi'nin pasıyla savunmanın arkasına sarkan Pedro, uygun drumda olmasına rağmen çerçeveyi bulamadı. 79'uncu dakikada çalımlarla ceza sahasına sokulan Messi'nin vuruşunda Yoel gole izin vermedi. 81'inci dakikada ani gelişen Barcelona atağındaorta sahanın ortasında aldığı topla buluşan Messi, çalımlarla kendisine pozisyon oluşturdu, pas vermek yerine şut çekmeyi deneyen süper yıldız bu pozisyonda da Yoel'i geçemedi. Kalan bölümde de başka gol olmayınca Barcelona sahadan 0-3 galip ayrıldı. Barcelona bu galibiyetle puanını 31'e çıkartıp liderliğini sürdürken, Celta Vigo 9 puanda kaldı.
Barcelona'nın İspanyol yıldızı 39 gün sonra gol atmayı başardı. Fabrgeas bu sezon üçüncü golünü kaydetti. nbsp;Henüz yenilgi görmedi Barcelona bu sezon ligde oynadığı 11 maçta 10'uncu galibiyetini alırken sadece bir kez berabere kalarak puan kaybetti ve namağlup unvanını koruyor. Celta Vigo kazanamamaya devam ediyor Celta Vigo, bu maçla birlikte son 8 maçta 6'ıncı mağlubiyetini aldı. Luis Enrique'nin öğrencileri bu sezon kendi sahalarında hiçbir maçı kazanamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...