Malouda neden 15 numarayı giydiğini açıkladı

Malouda neden 15 numarayı giydiğini açıkladı

SPOR Haberleri

Trabzonsporlu yıldız Malouda 15 numaralı formanın Jose Mourinho'dan hatıra olduğunu söyledi

Trabzonspor'un Fransız yıldızı Florent Malouda, TrabzonCell abonelerinin sorularına çarpıcı cevaplar verdi. Trabzonspor'dan gelen teklifi nasıl değerlendirdiğini anlatan Malouda, "Chelsea'dan ayrıldıktan sonra motivasyonu en yüksek kulüple anlaşacaktım. Bu konudaki en iyi kulüp Trabzonspor'du. Başkanımızla kısa bir görüşme oldu. Havaalanında, beni karşılamaya gelen taraftarları gördükten sonra bu iş 'tamam' dedim" ifadelerini kullandı. nbsp;


ÖRNEK ALDIĞIM FUTBOLCU ZİDANE nbsp;
Malouda, "Trabzon'a yıldız gelmez" şeklindeki söylemlerle ilgili ise "Buraya çok doğru zamanda geldiğimi düşünüyorum" derken Zidane'ı örnek aldığını ve onunla birlikte oynadığı için gurur duyduğunu söyledi. Malouda, 15 numaralı forması için de, "Ben 7 numarayı severim ama Fransa Milli Takımı'nda 7 numarayı Ribery istedi. Chelsea'de ise Mourinho, Drogba'yı ağabey gibi sevdiğimi bildiği için bana 'Drogba bu takıma ilk geldiğinde 15 numarayı giyiyordu. Ona şans getirdi, belki sana da getirir demişti. Bu yüzden hala giyiyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...