Ronaldo'dan FIFA Başkanı'na asker selamı

Ronaldo'dan FIFA Başkanı'na asker selamı

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, FIFA Başkanı Blatter'in kendisine yönelik 'komutan gibi davranıyor' eleştirisine asker selamıyla karşılık verdi.

FIFA Başkanı Sepp Blatter'e Cristiano Ronaldo maç içinde gönderme yaptı. Yıldız oyuncunun sahaya komutan edasıyla çıktığı ve bir askeri taklit ettiğini söyleyen Blatter'e Ronaldo attığı gol sonrasında asker selamıyla karşılık verdi.İspanya La Liga'da oynanan Sevilla maçında bir penaltı golü kaydeden Portekizli yıldız, kendisine sarfedilen bu sözleri unutmadı ve golden sonra asker selamı verdi.Blatter Ronaldo'yu şu sözlerle eleştirmişti:"Messi çok iyi bir çocuk, her annenin evde kalmasını istediği bir evlat, çok hızlı,futbol oynarken sanki dans eder gibi görüntü veriyor, diğerine baktığımızda (Ronaldo'yu kastederek) ise sahaya bir komutan imasıyla çıkıyor, yavaş konuşuyor,talimatlar veriyor, hatta bir askeri taklit ettiğini söyleyebilirim"
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...