Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Tatlıses'ten flaş Ahmet Kaya açıklaması

İbrahim Tatlıses'ten flaş Ahmet Kaya açıklaması

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses, 12 Şubat 1999'da Ahmet Kaya'ya çatallı saldırının yapıldığı gecede olmasına rağmen olaylara müdahale etmediği iddialarına tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses sayfasına "Ne zaman ki Ahmet Kaya ile alakalı bir şey yazsam bazı artistler 'sende oradaydın' diyor. Ben orada değildim. Orada olsam çatal atar mıyım, salak mısınız? Evet ben de o gece ödül aldım, almaz olaydım. Saat 11'de Taksim'deki Maksim Gazinosu'nda sahneden indim. Oraya gittim. Orada öğrendim beyefendiler. Her seferinde ben anlatmaktan bıktım, sizler beni yormaktan bıkmadınız. Hangi şerefsiz beni orada görmüşse ben hazırım bedel ödemeye, ya siz? Vallahi yoruldum, billahi yoruldum. Merak etmeyin Ahmet'imi sizden daha çok severdim. Gerçi niye anlatıyorsam... Gülten kardeşim kimdir bilir. Arşivi karıştırın. Olayın olduğu gün Taksim'deki Maksim Gazinosu'nda İbrahim Tatlıses programda mı, değil mi? Teknoloji önünüzde bakın bulun" notunu düştü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...