Real Madrid komutanıyla kazandı

Real Madrid komutanıyla kazandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Sevilla'yı ağırladı ve karşılaşma Madrid ekibinin 7-3 üstünlüğüyle son buldu.

Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı mücadelede, rekor transfer Gareth Bale 2 gol birden atarak yıldızlaştı. Sevilla'da Stephane M'bia 76'da kırmızı kartal oyun dışı kaldı. Mücadelede 2'si Sevilla lehine olmak üzere 3 penaltı düdüğü çalındı. Ivan Rakitic, bu penaltılardan birisini değerlendiremedi. Real Madrid'de golleri 13. ve 27. dakikalarda Gareth Bale, 32, 60 ve 71'de Cristiano Ronaldo, 53. ve 80. dakikalarda Karim Benzema'dan geldi. Sevilla ise 38 ve 63. dakikalarda Ivan Rakitic ve 40'da Carlos Bacca ile skorlar buldu.
ASKER SELAMI, COSTA TEZAHÜRATI
Maçın dikkat çekici olaylarından birisi Cristiano Ronaldo'nun, FIFA Başkanı Sepp Blatter'in "komutan edasoyla oynuyor" eleştirisine, 32. dakikada attığı gol sonrası asker selamı ile karşılık vermesiydi. Maç içinde bir kısım Real Madrid taraftarlarının İspanya Milli Takımı'nı seçen Atletico Madrid'li Diego Costa'ya "Sen İspanyol değilsin" tezahüratları yapıldığı görüldü. Los Galacticos bu skorla birlikte puanını 25'e yükseltireken, Sevilla 13 puanda kaldı. İspanya La Liga 12. hafta mücadelesinde Real Madrid deplasmnada Rayo Vallecano'ya konuk olacak. Sevilla ise Celta Vigo'yu konuk edecek.(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...