Sneijder'e Mancini'den müjde

Sneijder'e Mancini'den müjde

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takımın yıldız ismi Wesley Sneijder'i Torku Konyaspor maçında riske etmeyecek.

Galatasaray'da Roberto Mancini ile birlikte yükselişe geçen ve attığı gollerle sarıkırmızılı takımı sırtlayan Sneijder, sakatlığı nedeniyle Torku Konyaspor maçında riske edilmeyecek ve kritik Kopenhag deplasmanında onbirde forma giyecek. Kayseri'de sakatlanan ve ikinci yarıya çıkmayan Hollandalı yıldız, haftanın ilk idmanında da takımla birlikte çalışmamış ve tedavi olmuştu. Mancini'nin her maçta 11'de forma giyen Drogba'yı da Şampiyonlar Ligi'nde mutlaka kazanılması gereken Kopenhag maçı öncesinde Cuma günü maça yedek kulübesinde başlatabileceği öğrenildi. Hollanda Milli Takımı'nın 16 Kasım'da Belçika, 19 Kasım'da ise Amsterdam'da Kolombiya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroda yer alan Sneijder, Fenerbahçe derbisinin ardından milli mesai için ülkesine gidecek.(Sabah)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...