Esad'in üssü yerle bir oldu

Esad'in üssü yerle bir oldu

DÜNYA Haberleri

Suriye'nin Akdeniz kıyısındaki Lazkiye'de bulunan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savunma üssünün büyük bir patlamayla yerle bir olduğu iddia edildi

Suriye'nin Akdeniz kıyısındaki liman şehri Lazkiye'de bulunan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savunma üssünün büyük bir patlamayla yerle bir olduğu iddia edildi. Suriyeli ve Lübnanlı kaynaklar patlamanın ardında bir İsrail saldırısı olduğunu öne sürdü. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye ordusuna ait üste çok gürültülü bir patlama olduğunu duyurdu. Daha sonra sosyal medyada birçok kullanıcı, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak, patlamanın Snobar Cable'de meydana geldiğini söyledi. Patlamanın kaynağının denizden ateşlenmiş bir füze olduğu ve sorumlusunun İsrail olduğu da iddia edildi ancak bu konuda yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi. Lübnan resmi haber ajansı dün Beyrut'un kuzeyindeki kıyı şeridinde Lübnan hava sahası içinde altı İsrail savaş uçağı uçtuğunu bildirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...