Ceylanpınar'da öğrenciler ders başı yaptı

/ Kaynak: AA
Ceylanpınar'da öğrenciler ders başı yaptı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Suriye'nin Rasulayn bölgesinde sükunetin hakim olması dolayısıyla Ceylanpınar'da eğitim ve öğretime bugün yeniden başlandı.

Suriye'nin Rasulayn bölgesinde sükunetin hakim olması dolayısıyla Ceylanpınar'da eğitim ve öğretime bugün yeniden başlandı. nbsp;PYD ileNusra cephesi arasındaki çatışmalardan en çok bölgenin sınır komşusu Ceylanpınar etkileniyor. nbsp;28 Ekim'de çatışmaların yoğun olduğu bölgeden atılan bir havan mermisinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir eve isabet etmesi sonucu İdris Akgül hayatını kaybederken, kızı Derya Akgül de yaralanmış, olayın ardından İlçe merkezindeki okullar 28 ve 30 Ekim'de tatil edilmişti. nbsp;Rasulayn bölgesinde sükunetin hakim olması dolayısıyla Ceylanpınar'da eğitim ve öğretime bugün yeniden başlandı. nbsp;Öte yandan ilçeden de duyulabilen çatışmaların sesleri büyük oranda kesildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...