AK Parti'de sürpriz aday adayı

/ Kaynak: CHA
AK Parti'de sürpriz aday adayı

Politika Haberleri  / CHA

Sanatçı Hülya Avşar'ın yeğeni Mehmet Akif Avşar, AK Parti'den Ardahan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Sanatçı Hülya Avşar'ın yeğeni Mehmet Akif Avşar, AK Parti'den Ardahan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Adaylık sürecini değerlendirmek amacıyla basın mensuplarının karşısına geçen Avşar, adaylığının kesinleşmesi ve seçilmesi durumunda ilk icraatının hiç kimsenin bir metrekaresine dokunmadan imar planını düzeltmek olacağını söyledi. Profesyonel bir ekiple yola çıkacaklarını belirten Avşar, "Bizim başkanlığımızda iktidarın gücünü Ardahan'da güzel bir şekilde yansıtacağız. Halktan kopuk bir siyaset olmaz, bunun için halkla iç içe olacağız ve halkın problemlerini dinleyip çözüme kavuşturacağız. Başkanlığımızda kentsel dönüşüme hız verilecek ve Ardahan'ın geçim kaynağı olan hayvancılıkla ilgili hayvan ve yem borsasını kurarak hayata geçireceğiz." dedi. Amaçlarının hizmet satın almak, bilgi satın almak ve alacakları projelerin takibini yapmak olacağını kaydeden Avşar şöyle konuştu: "Bu şehirde doğmuş, büyümüş ve bu şehrin havasını teneffüs etmiş sizden biri olarak bu onurlu göreve talip oldum. Ben bu yörenin çocuğuyum, babamın dedemin mezarı burada. Benim mezarım da burada olacak. Bütün yatırımım burada. Esnafım ve halktan biriyim. nbsp;Yatırımını başka yerlere yapıp da, para kazandıktan sonra emeklilik için memleketine gelenlerden değilim. İnsanımızın ve Ardahanımızın sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Göreve geldiğim gün çok kaliteli bir ekibimle Ardahan için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Projelerim hazır. Üst düzey bürokrat ve planlama imar mühendis dostlarımla proje istişaresi yaptım. Her şeyim hazır. Göreve geldiğim gün şehrimi bütün şehirlerle yarışır hala getireceğim. Kimsenin şüphesi olmasın."
"Hülya ablamızın desteğini de arkama aldım. Dün akşam beni arayarak başarılar diledi. Adaylığımın kesinleşmesi durumunda bana destek için Ardahan'a geleceğini söyledi." diyen Avşar, sözlerini şöyle tamamladı: "Biliyorum ki takdir önce Allah'ın, sonra her şeyin en iyisine layık olan bu güzel şehrimizin güzel insanlarının ve partimizin yetkili kurullarınındır."

Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...