Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül'e özel antrenman

/ Kaynak: İHA
Gökhan Gönül'e özel antrenman

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Gökhan Gönül hariç sakatlığı geçen tüm oyuncular takımla çalışmalara başladı.

nbsp;Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde bu sabah gerçekleştirilen antrenmanın yarım saatlik bölümü basın mensuplarına açık yapıldı. Sarı-lacivertliler, koşu ve ısınma turları ile antrenmana başlarken, daha sonra çalışmalar kısa mesafede koşular ve istasyon çalışması ile devam etti. Fenerbahçeli futbolcular antrenmanın ikinci bölümünde 5'e 2 top çalışması ve çift kalede taktik idman gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları geçen Emre Belözoğlu, Raul Meireles ve Bruno Alves takımla birlikte çalışmalara başlarken, Gökhan Gönül ise takımdan ayrı özel program eşliğinde çalışmalarını gerçekleştirdi. Fenerbahçeli futbolcuların antrenmanda gayet neşeli olduğu gözlenirken, çalışmalarda futbolcuların hırslı olması dikkat çekti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...