Malouda, taraftarı mest etti

Malouda, taraftarı mest etti

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin Fransız yıldızı Malouda, transfer görüşmeleri için geldiği Trabzon'daki karşılama töreninin kendisini çok etkilediğini söyledi

Trabzonspor'un Fransız oyuncusu Malouda, kendisini havaalanında karşılamaya gelen taraftarı gördükten sonra imza atmaya karar verdiğini söyledi. Trabzoncell abonelerinin sorularını cevaplayan Malouda, "Chelsea'den ayrıldıktan sonra motivasyonu en yüksek kulüple anlaşmak istiyordum. Bu konudaki en iyi kulüp Trabzonspor'du. Başkanımızla yaptığımız telefon görüşmesindeki tavrı, tarzı ve konuşma şekli gerçekten benim hayranlığımı kazandı. Karar verdim ve yüz yüze görüştük. Tabii bunun yanında havaalanına beni karşılamaya gelen taraftarları gördükten sonra imza atmaya karar verdim. Taraftarlar için kulüp o kadar önemli ki, inanılmaz bir şekilde sahipleniyor. Bu durum bir futbolcu için son derece önemli" dedi.
"Trabzon'a yıldız gelmez" iddialarına ise Fransız oyuncu, "Kendi adıma buraya çok doğru zamanda geldiğimi düşünüyorum. Yeniden yapılanma sürecinde burada bulunmak ve bunu başarılar sağlayarak desteklemek için geldim" şeklinde konuştu.
"Başarılı bulduğun ve örnek aldığın bir futbolcu var mı?" sorusuna Malouda, "Zidane" derken, "Forma numarasının sorulması üzerine ise, "7 numarayı seven bir oyuncuydum. Fransa Milli Takımı'nda 7 numarayı Frank Ribery istedi. Chelsea'de ise Morinho, Drogba'yı ağabey gibi sevdiğimi bildiği için bana 'Drogba bu takıma geldiğinde 15 numarayı giyiyordu. Ona şans getirdi, belki sana da getirir demişti. O yüzden hâlâ o numarayı tercih ediyorum" karşılığını verdi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...