Üç büyük takımın taraftarı bir arada

/ Kaynak: İHA
Üç büyük takımın taraftarı bir arada

YAŞAM Haberleri  / İHA

Atatürk Üniversitesi'nde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın standı açılarak öğrenciler hep bir arada takımlarına üye kazandırmaya çalıştı.

Atatürk Üniversitesi'nde 'taraftar kardeşliği' sloganıyla Türkiye'nin üç büyük futbol takımı olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın standı açılarak öğrenciler hep bir arada takımlarına üye kazandırmaya çalıştı. Atatürk Üniversitesi'nde yeşil sahalarda zaman zaman yaşanan istenmeyen görüntülere mesaj vermek adına 'taraftar kardeşliği' sloganıyla üç büyük takımın standı bir alanda açıldı. Üniversite Genel Sekreterliği'nin izni dahilinde aynı alanda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın stantlarını açan öğrenciler daha sonra takımlarına üye kayıtlarını başlattı. Öğrenci temsilcileri, "Bugün Atatürk Üniversitesi'nde güzel bir taraftar kardeşliği yaşıyoruz. Her takım kendi standını açtı. Öğrenci arkadaşlarımızın üye kayıtlarını yapıyoruz" dedi. Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Savaş Eğilmez de taraftar kardeşliğine üniversite olarak katkıda bulunduklarını ifade ederek, "Çoğu yerde bir arada stant açılmasına müsaade edilmiyor. Biz öğrencilerimize güveniyoruz. Kardeşlik içerisinde takımlarını destekliyorlar" diye konuştu. Stantların 1 hafta süreyle açık kalacağı belirtildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...