Çeyiz yolunda feci kaza, 6 yaralı

/ Kaynak: İHA
Çeyiz yolunda feci kaza, 6 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesinde gelin evinden çeyiz almaya giden pikap uçuruma yuvarlandı. Kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Mumcular beldesi Armutçuk köyünden Yukarımazı köyüne Erol Kemer ve Canan Kemer'in düğünü için gelin çeyizi almaya giden Akif Kemer'in kullandığı 09 LH 665 plakalı pikap, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Armutçuk köy yolunun çıkışında uçuruma yuvarlandı. Kazada 10 metrelik uçuruma yuvarlanan aracın arka kasasında bulunan Ahmet Demir savrularak ağır yaralandı. Ön koltukta oturan Ayşen Demir, Mesure Demir, 2 yaşındaki Sudenaz Demir ve minibüs şoförü Kemer'in 3 yaşındaki oğlu Gökan Kemer ise uçuruma yuvarlanan araçta sıkıştı. Armutçuk köyünü ziyarete giderken kazayı gören Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, yaralıları kurtarmak için seferber oldu. Toplantılarını iptal eden Aydın, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine 6 ambulans sevk edilirken, yaralılar uçurumdan halatlarla yukarıya çıkarıldı. Yaralılardan 4'ü Bodrum Devlet Hastanesi'ne, 2'si ise Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, köy çıkışında kazayı gördüğünü ifade ederek, "Biz köye ziyarete gittik. Dönüşte önümüzde pikap vardı. Bir anda aşağı yuvarlandı. Kazayı görür görmez araçtan inerek yaralıların yanına gittim. Sakin olmalarını söyledim ve çocukları kucaklayıp yukarı çıkardım. Araçta bulunan iki kişiye ise kanayan yerlerini bezle sıktım. Çok şükür durumları ağır değildi. Ama kamyonetin arkasında bulunan Ahmet Demir kamyonetin arkasından fırladığı için ağır yaralanmıştı, o arkadaşa bir şey yapamadım. Hemen 112'yi aradım ve gelmelerini bekledim" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...