Fatih Terim ilk kez konuştu, Ünal Aysal'a ne dedi - işte detaylar

Fatih Terim ilk kez konuştu, Ünal Aysal'a ne dedi - işte detaylar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir açıklamada bulunmayan Fatih Terim, ilk kez basının karşısında. İşte flaş açıklamaları...

Fatih Terim, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu ve basının karşısına çıktı. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşuyor.İşte Terim'in o açıklamaları...Ümit ederim toplantı sonrası karanlıkta bir şey kalmaz. Güzel bir basın toplantısı olur. Açıkçası, bu toplantıyı organize ederken artılarını, eksilerini fazlasıyla tarttım. Buna karar vermek çok kolay olmadı. Ancak başka platformda konuşacağımı söylememe rağmen, öne almamın sebeplerini anlatacağım. Kimileri için susmam ve konuşmamam, kimileri için de konuşmam gerekiyordu.""RAHATLAMAK İÇİN KONUŞMAYA KARAR VERDİM
"Galatasaray'a zarar vermemek için sustum. Ama gündemin değişmediğini gördüm. Bu sürede yaralandığımı hissettim. Benim de değerlerim ve ailem var. Ben de düşünen, üzülen, kızan ve kırılan bir insanım. Galatasaray'a zarar vermemek adına endişe ettim. Ama bakıyorum ki sistematik bir şekilde sürdürülen bir itibarsızlaştırma çabası var. Şu an konuşarak yanlış yapıyor olsam da, rahatlamak için konuşmaya karar verdim.
"BENİM KEFEM ÇOĞUNDAN AĞIR BASAR
"Şimdi sizin aracılığınızla Galatasaraylılara buradan sesleniyorum. Buradan bir haklı haksız, suçlu suçsuz arayışına girmesinler. 60 yaşındayım ve 40 yıldır beni tanıyorlar. Bu benim için gurur vericidir. Zor bir insanım. Egolarımın fazla olduğunu da inkar etmedim. Galatasaray kültürünü ve geleneklerini pek çok kişiden özümsemiş birinie çıkıp Galatasaray değerlerine aykırı davrandı diyemez. İnsanların değerlerini ölçecek bir terazi olsa benim kefem çoğundan ağır basar.Yaşamadığım şeylerin yaşanmış gibi yansıtılmasınndan dolayı hicap duyuyorum. Galatasaray Ali Sami Yen'dir. Galatasaray Metin Oktay'dır.
"BEN DERDİMİ BAŞKANLA KONUŞMAK İSTEDİM"
Sayın Aysal'ın ifade ettiği gibi çok açık bir iletişim problemi yaşadık. Her yerde iletişim problemi olması çok normal. Ben derdimi başkan ile konuşup çözmek istedim. Medyada okumak istemedim. Galatasaray bu değildir. Umarım benden sorna gelecek hocalardan kimse bunu yaşamaz.
"KİM OLSA İSTİFA EDERDİ"
Ben de şimdi telefon kayıtlarını mı çıkarıp göstereyim. Yakışır mı bu bana. Bunalrıon herhangibirinden sona benim yerinmde kim olsa istifa ederdi. Tam aksine ben dördüncü yıldızı takmadan gitmeyeceğim dedikçe her şeyin şiddeti arttı. Geriye bakınca daha iyi anlıyorum bazı şeyleti. Sayın Aysal'ın TV programında söylediği Antalya maçı sonrası açıklamalarının bir kez daha izlenmesinde fayda avar. Net bir şekilde görevin başında Galatasaray'ın içinde göndermeye çalışsalar bile direnmeye çalışacağım.
nbsp;"BAZILARINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Bana yaşatılanlardan dolayı bazılarına hakkımı helal etmiyorum. Suçlu suçsuz haklı haksız aramak gereksiz. Bugüne kadar yapılanları eğer Galatasaraylılar içine sindirip affediyorsa ben de affediyorum. Beni destekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
"BEN GÖREVDEYKEN HOCAYLA GÖRÜŞTÜLER"
Mayıs ayına kadar ücretsiz Milli Takım'a görev yapmak için söz verdim. Geçen nisan ayında Federasyonla görüşüp anlaştığım söz konusu değildir. Ben görevdeyken Galatasaray'ın görüştüğü yabancı teknik adamlar var. Galatasaray zarar görmesin diye çok hassas davranmaya çalıştım. Dengeleri korumak istedim her zaman. Antalya maçı öncesi telefondan aldığım sesten ve diğer telefonlardan aldığım sesleri bir bilseniz. ah bir dili olsa da konuşsa. Milli Takım'la ilghili her görüşmeyi Ünal Aysal'ın oluru ve onayıyla yaptım. Milli Takım için çalışacağım dönemde para almayacağımı Aysal'a söyledim her zaman. Ünal Aysal, Demirören'e isterseniz ocak ayında verelim, ama önceden haber verin dedim. Ben usüle ve etik değerlere aykırı hiçbir şey yapmadım. İnsanlar kimi zaman boğazda, kimi zaman 5 yıldızlı otelde, kimi zaman da evde görüşmeler yapıyor.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...