Kahraman Şoför hayat kurtardı

/ Kaynak: İHA
Kahraman Şoför hayat kurtardı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD'nin New York eyaletinin Buffalo kentinde bir otobüs şoförü, köprüden atlayarak intihar etmek üzere olan bir kadını kurtardı.

18 Ekim'de meydana gelen olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Otobüsün içindeki kameranın kaydettiği görüntülerde, bir lisenin öğrencilerini taşıyan aracın şoförü Darnell Barton, köprünün korkuluklarına tutunan kadını görünce aracı durduruyor. Kadına "iyi misiniz" diye seslenen Burton, cevap alamayınca otobüsten iniyor ve intihar etmek üzere olan kadına yaklaşıyor. ABD medyasına konuşan Barton, şunları söyledi: "Kendinden geçmiş gibiydi. Cevap vermiyordu. Kolundan tuttum ve ona sarıldım. 'Korkuluğun bu tarafına geçer misiniz?' dedim. İlk kez o zaman konuştu ve 'evet' dedi."
20'li yaşlarındaki kadını intihardan vazgeçiren Barton, daha sonra kadınla birlikte yere oturdu ve polis ekipleri gelene kadar onunla sohbet etti. Barton, kadını polis ekiplerine teslim ettikten sonra, yolcuların alkışları arasında otobüse geri döndü. Olayla ilgili konuşan Barton, şunları söyledi: "Bu bizim kaderimiz. O anda, o kadına yardım etmek için orada olmam takdir edilmiş. Yapmak gerekeni yaptım. Kendimi yedek kulübesinde oturan bir futbolcu gibi hissettim. Teknik direktör oyuna girmenizi istediğinde, oyuna girersiniz ve yapmanız gerekeni yaparsınız."

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...