Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'den Drogba tepkisi

Fatih Terim'den Drogba tepkisi

SPOR Haberleri

Fatih Terim, takımda görevine devam ederken başka teknik adamlarla görüşüldüğünü ve yönetimin Didier Drogba ile prim pazarlığı yaptığını belirtti.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, uzun süredir beklenilen basın toplantısında oldukça önemli açıklamalarda bulunurken, yönetimin kendi arkasından 'işler çevirdiğini' belirten sözler kullandı.Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılılardaki görevine devam ederken, Ünal Aysal ve yönetiminin başka teknik adamlarla görüştüğünü, "Bir şey hatırlatayım, ben görevimin başındayken görüşülen, teklif yapılan yabancı hocaları neden sorgulamıyorsunuz? Antalya maçı öncesi aldığım telefondaki sesten, daha önceki aylarda kulağıma gelen isimlerden... Ah onların bir dili olsa da konuşsa. Hem de Türkçe konuşsalar keşke sözleri ile gösterdi.Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Roberto Mancini ile görüştüğü uzun süre kulislerde konuşulurken, bu iddialar İtalyan teknik adam ve yönetim tarafından imza sonrasında yalanlanmıştı. Sarı-kırmızılıların görüştüğü belirtilen ve Fatih Terim'i aradığı da söylenen bir diğer antrenör ise Chelsea'nin başına geçen ve Terim ile iyi ilişkileri bulunan Jose Mourinho...
TERİM'DEN BÜYÜK DROGBA İSYANI!
Öte yandan Fatih Terim, Beşiktaş derbisinden önce takıma dağıtılacak primin Didier Drogba ile belirlendiği iddilalarını da doğrularken, "Hocasından habersiz 6-1 yenildiğiniz maçın sonrasında çıkacağınız Beşiktaş maçı için prim konuşması yapmak haysiyet verici. Alnımın akıyla iki sene başarılar yaşatmış ve bu başarıları elde etmiş hocanızı değerlerinden vurmaya çalışmak yanlış, haysiyet kırıcı" ifadelerini kullandı ve sonrasında da olayın ayrıntılarını da şu şekilde anlattı: "Beşiktaş maçından önce antrenman esnasında Arıboğan geldi, kenara geçtik oturduk. Bana başkanın primle ilgili sözlerini söyledi. Başkan 'İsterse uğrarım' demiş. 'Sayın başkanımız eşinin çocuğunun yanına gitsin biz zaten kamptayız gerekirse ben ararım' dedim. Lütfi bana başkan prim mevzusunu da konuşan isterseniz demiş. Real Madrid maçının sonrasında Galatasaraylı futbolcu prim konuşur mu? Biz kazanalım zaten yönetim gereğini verir, isteriz' dedim. Olay böyle oluyor. Yemek sırasında başkan bana ulaşmıyor. Bana ulaşmıyor yardımcılarıma da ulaşmıyor. Bir futbolcuya ulaşıyor kaptan olmayan, onunla prim pazarlığı yapıyorlar, takımla paylaşıyorlar. Benim haberim yok. Beşiktaş maçı sonrasında oyunculara teşekkür ediyor. Biz de orada 80 bin kişiyle koridorlarda canımızla uğraşıyoruz. Daha stattan çıkmadan bu deklerasyon konuşuluyor. 30 saniye Fatih Terim olun. Galatasaray tarihinde de bu tür deklerasyonlar da azdır. Prim meselesini ertesi sabah öğreniyorum. Kurumsallık bu mu?(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...