Beşiktaşlı Escude'den şaşırtan itiraf

/ Kaynak: İHA
Beşiktaşlı Escude'den şaşırtan itiraf

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Julien Escude, Ersan'la oynarken zorlandığını söyledi.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Escude, BJK TV'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. 6.5 sene İspanya'da oynadığını hatırlatan savunma oyuncusu, "Yeni bir ülke ve yeni bir takımda mücadele etme isteğim vardı. Türkiye ligi zor bir lig. Güçlü takımlar var. Beşiktaş her zaman zirveye oynayan ve Avrupa'da büyük hedefleri olan bir kulüp. Tüm bu sebepler benim buraya gelmeme neden oldu" açıklamasında bulundu.


"GEÇEN SENE İYİ OYNAYAMADIM"
Geçen sezonun kendisi için zor geçtiğini ifade eden Fransız futbolcu, "14 yıllık profesyonel futbol yaşantımda fırsatı eline geçirdiğinde onu iyi kullanmak gerektiğini öğrendim. Geçen sene oynadığım maçlarda iyi oynayamadım ve taktik değiştirdik ve böylece kendimi yedek kulübesinde buldum. Sezon sonuna doğru şansımı iyi kullandım ve form yakaladım, bu seneye de iyi başladım" dedi.


"GALATASARAY MAÇINI DRAMATİK BİR ŞEKİLDE KAYBETTİK"
Siyah-beyazlı takımın sezon başı kampında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini dile getiren Escude, "Trabzonspor maçıyla lige iyi giriş yaptık. Üst üste galibiyetler aldık. Galatasaray maçında taraftarlarımızın önünde muazzam bir maç oynadık ama dramatik şekilde kaybettik. Özgüvenimiz üst üste maçlar kazanmamızla yeniden yerine gelecek. Kendi adıma takıma katkı vermem benim de güvenimi yükseltti" diye konuştu.


"ERSAN İLE OYNARKEN ZORLANIYORUM"
Pas oyununa inanan bir futbolcu olduğunu vurgulayan Julian Escude, "Savunma oyuncularıyla ilişkilerim benim için çok önemli. Sivok'un uluslararası ve ligde çok yüksek bir deneyimi var. Onla oynamak işimi kolaylaştırıyor. Ersan fiziksel olarak sert oynayan bir oyuncu. Ersan ile oynarken sağ ayağımı kullanmak zorunda kalıyorum. Bu da beni zorluyor. Ligde bu sene iki gol attım. Duran toplarda hücuma gidip fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.


"FRANCO VE ALMEİDA DENEYİMLİ FUTBOLCULAR"
Pedro Franco ve Hugo Almeida ile ilgili değerlendirmelerde bulunan siyah-beyazlı futbolcu şu açıklamalarda bulundu: "Pedro Franco, hiç tanımadığı bir kültüre adapte olmaya çalışıyor. Deneyimli oyuncular bile bunu yaşıyor. Pedro kapasitesi yüksek iyi çalışan bir oyuncu. Bu yolda devam etmesi ve kendine gelecek şansı iyi değerlendirmesi gerekiyor. Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Hugo Almeida ise, deneyimli ve güçlü bir oyuncu. Dezavantajı yavaş oynaması. Sahip olduğu kaliteyle bir numaralı hücum oyuncumuz Almeida. Mustafa Pektemek ise topu saklayan sürekli hareket eden bir oyuncu. Sakatlıklar nedeniyle maçlar oynamadı ve ritmini yakalayamadı."


"BİREYSEL HATALARDAN GOLLER YEDİK"
Tecrübeli futbolcu, Akhisar Belediyespor deplasmanında alınan beraberlikle ilgili ise, "Akhisar Belediyespor maçında yediğimiz goller takım savunmasından çok, bireysel hatalar nedeniyle oluşan gollerdi. Geçen sezon savunma ve orta saha arası boşluk veriyorduk ve çok gol yedik. Bu sene bu zaafın önüne geçmek için çok çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...