Akıl almaz dolandırıcılık girişimi

/ Kaynak: İHA
Akıl almaz dolandırıcılık girişimi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yeni tanıştığı arkadaşının hazırladığı 'koca baskını' tuzağına düşen kişi, operasyonla 150 bin TL'sini dolandırıcılara kaptırmaktan son anda kurtarıldI

İddiaya göre olay, merkez Toroslar ilçesinde bir evde gerçekleşti. İ.U. adlı şahıs, bir süre önce K.K. isimli şahısla tanıştı. Kısa sürede yeni tanıştığı arkadaşı ile samimiyet kuran ve güvenini kazanan K.K., çok geçmeden İ.U.'ya tanıdığı bir bayan arkadaşı olduğunu ve onun evine gideceklerini söyledi. Bir süre sonra da 2 arkadaş planladıkları gibi M.İ.Ş. adlı bayanın evine gitti. Burada K.K., bir bahane üreterek evden ayrıldı. Bir süre sonra kapı çalındı ve içeriye kadının kocası olduğu iddia edilen A.K. adlı şahıs girdi. Ardından K.K. 2-3 arkadaşını yanına alıp eve gelerek, kadının kocası olarak tanıttığı A.K.'yi dövüp İ.U.'yu kurtararak evden ayrıldı. Olayın ardından K.K., İ.U.'dan, kendisi için kavga ettiklerini ve bu işten kurtulmak istiyorsa 150 bin lira para vermesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine tuzağa düşürüldüğünü anlayan İ.U., durumu polise bildirerek kendisine şantaj yapıldığını ve zorla para istenildiğini iddia etti. İ.U.'nun şikayeti üzerine harekete geçen polis, olayın düzmece olduğunu, İ.U. isimli vatandaşı dolandırmak üzere tezgahlandığının bilgisine ulaştı. Ekipler, belirlenen adreslere operasyon yaparak 1'i kadın 4 kişiyi gözaltına aldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...