Giresun'da katliam gibi kaza, 4 ölü, 1 yaralı

/ Kaynak: İHA
Giresun'da katliam gibi kaza, 4 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Giresun'da, doğum yapan eşi, bir günlük bebeği, kızı ve annesiyle birlikte evlerine dönmek üzere yola çıkan kişi, kamyonete çarptı.

Giresun'da, doğum yapan eşi, bir günlük bebeği, kızı ve annesiyle birlikte evlerine dönmek üzere yola çıkan kişi, kamyonete çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan eşini ve 1 günlük bebeğini alıp eve dönen Oğuzhan Çelik, kullandığı 28 EP 827 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Keşap ilçesi Kılıçlı köyü mevkiinde yol kenarında park halindeki 28 AC 725 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Meydana gelen trafik kazasında araçta bulunan Oğuzhan Çelik'in annesi Havva Çelik (48), eşi Elif Çelik (27), 4 yaşındaki kızı Asiye Çelik ve henüz bir gün önce doğan ve ismini koyamadıkları kızı hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Oğuzhan Çelik ise yaralanarak Giresun Özel Ada Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazda hayatını kaybeden Oğuzhan'ın eşi ve çocukları araçtan dışarı fırlarken, araç içerisinde sıkışan annesi Havva Çelik'in cesedi ise itfaiyenin yaptığı çalışmanın ardından çıkartılabildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...