Milli güreşçi Kayaalp, öğrenciler buluştu

/ Kaynak: AA
Milli güreşçi Kayaalp, öğrenciler buluştu

SPOR Haberleri  / AA

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Milli güreşci Kayaalp, Akdağmadeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşiye katılarak, lise ve ortaokul öğrencilerinin sorularını cevapladı. Öğrencilere sporda başarının sırrını çok çalışmak olarak açıklayan Kayaalp, söyleşi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gençlere spor dallarıyla daha yakın olmalarını, spora daha çok zaman ayırmalarını tavsiye ediyorum. Akdağmadeni'nde gördüğüm kadarıyla güreşe meraklı, genç ve yetenekli kardeşlerim var. Spora olan ilgilerinin daha da artmasını diliyoruam" dedi.

Bugüne kadar birçok okulda söyleşilere katılarak, tecrübelerini öğrencilerle paylaştığını anlatan Kayaalp "Onlara başarı hikayemi anlatıyorum. Anlattıklarımın kendi hedeflerini belirlemeleri açısından faydalı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Kayaalp söyleşi sonrası öğrenciler ile fotoğraf çektirdi. Rıza Kayaalp, daha sonra Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız'ı, Belediye Başkanı Suphi Daştan'ı makamında ziyaret etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...