Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pilot Murat Akpınar baba ocağında

/ Kaynak: AA
Pilot Murat Akpınar baba ocağında

YAŞAM Haberleri  / AA

20 Ekim'de serbest bırakılan iki THY pilotundan Murat Akpınar, baba ocağı Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Annesi Suzan, Babası Rıfat Akpınar, eşi ve çocuğuyla Pınarbaşı ilçesine gelen Murat Akpınar burada akrabalarını ziyaret etti, adak kurbanı kestirdi ve ilçe mezarlığında yakınlarının kabirlerinin başında dua etti.

Pınarbaşı'nda teyzesinin oğlu Mehmet Akpınar'ın evinde misafir olan Akpınar, İlçe Belediye Başkanı Dursun Ataş, İlçe Müftüsü Reşat Üstün'le ve akrabalarıyla görüştü.

Pilot Akpınar, ''Burası benim anne ve baba toprağım. Lübnan'da o sıkıntılı günlerimde burada ölmüş büyüklerimin hep yanımda olduğunu düşündüğüm için buradayım. Geçtiğimiz bayramda ziyaret edemedim. Geçtiğimiz bütün bayramları da düşünerek, adaklarımızı keselim, akrabalarımızı ziyaret edelim, kabristanda olan büyüklerimize dualar edelim diye buraya geldik" dedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...