Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli futbolcular yemekte buluştu

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçeli futbolcular yemekte buluştu

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçeli futbolcular, sabah antrenmanı sonrası hep birlikte yemekte buluştular.

Düzenlenen yemek sonrası açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Sow, böyle organizasyonların takım olma adına çok önemli olduğunu söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ İLK ADIM BURSA DEPLASMANI"
Birkaç maçtır seri yakaladıklarını dile getiren Sow, bu seriyi koruyacaklarını ifade ederek, "Kaybetmeme serimize devam edeceğiz. Önümüzde birçok maç var. Önümüzdeki ilk adım Bursa deplasmanı. Önemli bir maç ama kişisel olarak belirtirsem, sezonu iyi bir yerde bitirmek için önümüzdeki her maç çok önemli. Allah'a şükür takıma katıldığım andan bu ana kadar iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Benim gösterdiğim performans takım arkadaşlarımın sayesinde, kulübümün sayesinde, bana yardımcı olan herkesin sayesinde. Bugüne kadar gösterdiğim iyi performansı, Fenerbahçe adına bundan sonraki zamanlarda da göstermek istiyorum" diye konuştu.

"HERKES GALATASARAY MAÇINI DÜŞÜNMEYE BAŞLADI"
Galatasaray maçına 2 hafta kalmasına rağmen şuanda o maçın konuşulmasını doğru bulmayan Sow, "Belki herkes Galatasaray maçını düşünmeye başladı ama bizim için o maç 2 hafta sonra. Önümüzde başka bir adım var ve biz bu adımı atlamayacağız. İlk adım bursa maçı ve biz kendimizi bursa maçına hazırlıyoruz" dedi.

Chedjou'nun gol sevincini beğendiğini dile getiren Musa Sow, sarı-kırmızılı futbolcuyla Lille'de çok yakın arkadaş olduklarını belirterek kendiside gol atarsa böyle bir gol sevincini yapabileceğini söyledi.

"BİZ KENDİ İŞİMİZE YOĞUNLAŞMAK İSTİYORUZ"
Bütün konsantrasyonlarını Bursaspor maçına vereceklerini söyleyen Sow, "Bu bir avantajmı bilmiyorum. Bizim tek bildiğimiz şey kendi konsantirasyonumuzu buraya vermeyeceğiz. Başka takımlara değil biz kendi işimize yoğunlaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Musa Sow'un konuşmasının son kısmında Emanuel Emenike'nin son haftalardaki performansının yükseldiğini dile getirerek, Emenike'nin sezon sonuna takıma büyük katkılar yapacağını söyledi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...