Apple'dan 'pil' itirafı

Apple'dan 'pil' itirafı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın yeni telefonu iPhone 5S modellerinde pil sorunu olduğu ortaya çıktı. Apple açıklamasında "çok az ürünün bu sorunu yaşadığını" kaydetti.

Amerikalı teknoloji devi Apple'ın geçen ay piyasaya sunduğu iPhone 5S'lerin bazılarında pillerin dolum süresinin uzun olması ve pillerin hızlı bitmesi şikayetlere konu olmuştu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan şirket, söz konusu sorunu doğruladı ve "çok az bir ürün bundan etkilendi" şeklindeki ifadelere yer verdi. Alman medyasının New York Times'tan aktardığı habere göre, söz konusu problemden etkilenen müşterilerin ellerindeki iPhone 5S'lerin yenileriyle değiştirecekleri belirtildi. iPhone 5S'lerde daha önce de dokunmatik ekran sorunu medyaya yansımıştı. Finlandiyalı bir şirket tarafından yapılan ekran testlerinde iPhone 5S ve iPhone 5C'lerin ekran duyarlılığının Samsung'un Galaxy S3'lerinden daha kötü olduğu ortaya çıkmıştı.(sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...