Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaçakçılar güvenlik güçlerine ateş açtı

/ Kaynak: İHA
Kaçakçılar güvenlik güçlerine ateş açtı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Suriye sınırında güvenlik güçleri, ateş açan kaçakçı grubuna karşılık verdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye-Suriye hududu, 2'nci Hudut Alay Komutanlığı (Narlıca/Hatay) Şehit Çavuş M.Özeker Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, 31 Ekim 2013 tarihinde saat 00.30'dan itibaren, Suriye tarafından kaçakçılık yapmak maksadıyla hudut hattına yaklaşan 4-5 araçlık bir grup tespit edilmiştir.

Hudut Devriye Unsurları tarafından, hududa yaklaşmamaları yönünde Türkçe ve Arapça uyarılar yapılmıştır. Ancak, anılan grup, yapılan uyarıları dikkate almayarak, hududa yaklaşmaya devam etmiş ve unsurlarımıza doğru Kalaşnikof piyade tüfeği ile 4 el ateş açmıştır. Bu durum üzerine meşru müdafaa ve angajman kuralları çerçevesinde, hudut unsurları tarafından ateşe ateşle karşılık verilmiştir. Unsurlarımızın açtığı karşı ateş sonucunda, söz konusu grup Suriye tarafına kaçmış ve kaçakçılık girişimi engellenmiştir" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...