Prosinecki, 'Bizim için önemli olan galibiyet'

/ Kaynak: AA
Prosinecki, 'Bizim için önemli olan galibiyet'

SPOR Haberleri  / AA

Prosinecki, Türkiye Kupası 3. Turunda 2-0 galip geldikleri Kahramanmaraş Belediyespor maçına ilişkin, "Bugün bizim için önemli olan galip gelmekti" dedi.

Prosinecki, maçın ardından yaptığı açıklamada, kupada bir üst tura yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Galibiyet dolayısıyla futbolcularını kutlayan Prosinecki, "Bugün bizim için önemli olan galip gelmekti. Onu başardık ve kupada yolumuza devam ediyoruz. Bugün en iyi futbolu ortaya koyamadık. Uzun zamandır sahamızda kazanamıyorduk en azından onu ortadan kaldırdık. Zor bir karşılaşma oldu ama önemli olan kazanmaktı. Bu galibiyet bizim için büyük moral oldu" diye konuştu.

Kahramanmaraş Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir ise maçın genelinde iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Kupadan elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Aydemir, şöyle devam etti:
"Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. İyi oynamaya çalıştık. Bir Spor Toto Süper Lig takımıyla oynadığımızın farkındaydık. Kayserispor'un gücünü biliyorduk. Oyunu çirkinleştirmeden elimizden gelenin en iyisini göstermeye gayret ettik. Çok iyi mücadele sergilediğimizi düşünüyorum. İlk yarının son dakikalarında yediğimiz gol kırılma anı oldu. İkinci yarıda da iyi oynamaya özen gösterdik ama olmadı. Rakibimize üst turlarda başarılar diliyorum."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...