Vakıfbank:3 - Dinamo Romprest: 0

/ Kaynak: AA
Vakıfbank:3 - Dinamo Romprest: 0

SPOR Haberleri  / AA

Voleybolda DenizBank Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında VakıfBank, Romanya'nın Dinamo Romprest takımını 3-0 mağlup etti.

VakıfBank, bu sonuçla gruptaki ikinci maçını da kazandı. Kupanın son şampiyonu VakıfBank, resmi maçlarda üst üste 56. galibiyetini elde etti.

Birinci sette takımlar dengeli bir oyun sergiledi. Konuk takım setin başında daha etkili olunca ilk teknik molayı 8-6 önde geçti. VakıfBank etkili servis atmaya başladı ve file üstü etkinliği ele geçirdi. Brakocevic'in ürettiği sayılarla evsahibi ekip ikinci teknik molaya16-13 önde girdi. Üstünlüğü devam ettiren VakıfBank, seti 25-20 kazandı.

İkinci sette VakıfBank rakibine büyük üstünlük kurdu. Teknik molaları 8-2 ve 16-4'le önde kapatan VakıfBank, seti de 25-7 almasını bildi.

Üçüncü sette VakıfBank etkili servis atarak rakibin oyun sistemini bozdu ve teknik molalara 8-7 ve 16-8 önde girdi. Etkili oyununu sürdüren VakıfBank seti 25-11, maçı da 3-0 kazandı. VakıfBank, gruptaki üçüncü maçında 26 Kasım Salı günü deplasmanda Polonya'nın Atom Trefl takımıyla karşılaşacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...