Türk Hacker'lar İsrail'e saldırıyor

Türk Hacker'lar İsrail'e saldırıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Likud partisi, iktidara gelirse Ezan'ı yasaklayacağını söylemişti. Harekete geçen Cyber-Protest Tim hacker grubu İsrail sitelerine saldırıya başladı.

Bütün İsrail'e bu gece EZAN sesini dinletip TÜRK bayrağı ve ATA'mızın resmini açacağız! Mesajı veren grup, birçok İsrail sitesini hackledi. Hacklenen sitelere Atatürk resmi ve Türk Bayrağı resmi ile birlikte şu not bırakıldı: Likud Partisi kaçınızın cürmü yeter ezanları susturmaya? Vatanımıza, Dinimize karşı kötü fikirlere sahip olan, tüm ülkelere sanal savaş açılacaktır..! Biz Türk Devletleri olarak hep birlikteyiz. Kimseden korkmayız gerektiği yerde gereken Cevabi Veririz..!Zulme göz yuman veya zulümle hüküm sürmeye kalkan her ülkeye ziyaret borcumuz olsun!İsrail sen kim ezanları susturmak kim? Buna kim cüret edebilir ki'Ayrıca hacklenen sitelere girildiği zaman ezan okunuyor.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...