Terim-Mancini görüşmesi gerçekleşmedi

Terim-Mancini görüşmesi gerçekleşmedi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye genelinde başlatılan 789 tesislik spor yatırımlarından yapımı tamamlanan 213 tesisin açılış törenine spor camiasından ünlü isimler de katıldı.

Türkiye'nin önemli kulüplerinin futbolcularından yöneticilerine kadar bir çok ismin yer aldığı törende beklendiği gibi Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini ile A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim bir araya gelemedi. Öğlen saatlerinde basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim'in törende yer almadığı ifade edildi.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, teknik direktör Roberto Mancini, futbolculardan Sabri Sarıoğlu, Dany, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, futbolculardan Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, futbolculardan Kuyt, Emre Belözoğlu, Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, futbolculardan Isaksson ve Yalçın Ayhan, teknik direktör Mustafa Denizli, eski sporcular Rüştü Reçber, Rıdvan Dilmen ile İbrahim Kutluay da açılışta yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...