Hareketle kontrol edilen kablosuz hoparlör

Hareketle kontrol edilen kablosuz hoparlör

TEKNOLOJİ Haberleri

Maddi imkanlarınız sizi zorluyorsa, sizlere İtalyan tasarım ofisi Digital Habit(s) tarafından geliştirilen P.A.C.O. isimli hoparlörü öneriyoruz.

Bluetooth desteği sayesinde kablosuz iletişim kurabilen hoparlörün en dikkat çekici özelliği hareketle kontrol edilebilmesi. Hoparlörün üzerinde yer alan ve A ve B olarak adlandırılan IR Sensör ile sesi açıp/kısma, şarkıyı çalma/durdurma ve şarkıyı değiştirme gibi seçenekleri elinizi hareket ettirerek yapabiliyorsunuz. 5 kilogram ağırlığında ve 26 x 19 x 14 cm boyutlarında olan P.A.C.O.'da 3,5 inç düşük/orta sınıf hoparlör, 2×6 W amplifikatör, 2 inç yüzey dönüştücü ve 85 Hz-20 kHz frekans aralığı yer alıyor. Önümüzdeki ay yurt dışında satışa sunulması beklenen Bluetooth ve hareketle kontrol yeteneğine sahip hoparlörün 449 eurodan piyasadaki olacağı söyleniyor.(log.com.tr)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...