Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Uygun'dan Hatayspor'a övgü

/ Kaynak: AA
Bülent Uygun'dan Hatayspor'a övgü

SPOR Haberleri  / AA

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Türkiye Kupası elemelerinde karşılaştıkları Hatayspor'a övgü yağdırdı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 kazandıkları Hatayspor karşılaşmasına ilişkin, maçı kazanıp üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. nbsp;Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Hatayspor yönetim ve taraftarını kutlayarak, "Çok iyi bir takım kurmuşlar" dedi. nbsp;Oyuncusu Erman Bulucu'nun ön çaprazlarının koptuğunu ifade eden Uygun, Erman'ın sakatlığının kendilerini üzdüğünü vurguladı. Gaziantepspor olarak futbolcularına sahip çıkacaklarını, gereken desteği vereceklerini belirten Uygun, "Bu tür maçlar zor geçer. Kendini kanıtlamak isteyen futbolcular daha istekli ve agresif oynar. Bugün güzel bir maç oldu, 120 dakikanın sonunda kazanmış olmak bizim için önemli. İbrahim Akın'ı uzun yıllar sonra aramızda gördük. Maç eksiğine rağmen gayet güzel oynadı" diye konuştu. Uygun, maç sırasında göğsüne aldığı darbenin ardından hastaneye kaldırılan Hataysporlu futbolcu Barış Yardımcı'ya da geçmiş dileklerini iletti. nbsp;
-Hatayspor cephesi
Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de Gaziantepspor'un kalitesi ve gücünü bilerek oynadıklerını belirtti. Maçı kazanmak için mücadale ettiklerini anlatan Taşyürek, Elimizden geleni yaptık. Uzatma dakikalarında tecrübe ortaya çıktı, Gaziantepspor golü buldu ve üst tura yükseldi. Gaziantepspor'a ligde ve kupada başarı diliyorum. Bizim için de güzel bir anı oldu. Artık lige bakacağız" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...