CSKA Antrenörü Messina, 'Muhteşem oynayıp, bizi parçaladılar'

CSKA Antrenörü Messina, 'Muhteşem oynayıp, bizi parçaladılar'

SPOR Haberleri

Euroleagu'de Fenerbahçe Ülker'e mağlup olan CSKA Moskava'nın antrenörü Messina, "Muhteşem bir oyun oynadılar ve bizi parçaladılar" dedi.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'e 86-60 yenilen CSKA Moskova'nın başantrenörü Ettore Messina, "Muhteşem bir oyun oynadılar ve bizi parçaladılar" dedi. nbsp;Ülker Sports Arena'da yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Messina, CSKA Moskova'nın Avrupa Ligi tarihinde en kötü yenilgisini yaşadığını belirterek, düşüncelerini şöyle dile getirdi: "İlk olarak Obradovic'i, Fenerbahçe Ülker'i ve taraftarları tebrik etmek istiyorum. Muhteşem bir oyun oynadılar ve bizi parçaladılar. CSKA'nın bugüne kadar Avrupa Ligi tarihinde aldığı en kötü mağlubiyet. Sorumluluğu kendi üzerime alıyorum. Bütün sorunları çözmek için de çalışacağım. Hiç akıllı oynamadık, karakterli de oynamadık. İkisinin de sorumlusu benim. Bundan sonra bunların olmaması için elimizden geleni yapacağız. Takımımızda maalesef uyum yok." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...