Fatih Terim öfke kustu, Aysal cevap vermedi

Fatih Terim öfke kustu, Aysal cevap vermedi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fatih Terim, Galatasaray'dan ayrılış sürecini ve yönetime olan kırgınlığını düzenlediği basın toplantısı ile anlattı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'dan ayrılma sürecini tüm açıklığıyla anlattı. "Bu toplantıyı organize ederken artılarını ve eksilerini fazlasıyla tarttım" diyerek söze başlayan tecrübeli hoca, "Sistematik olarak sürdürülen itibarsızlaştırmanın devam ettiğini gördüm. Divan'da konuşacaktım ancak sayın Aysal'ın GSTV'deki açıklamaları beni daha fazla beklememeye mecbur kıldı" dedi. Terim şunları söyledi: "İnsanların değerlerini ölçecek bir terazi olsa, benim kefem ağır basar. Galatasaray Kulübü, Ali Sami Yen'dir, Metin Oktay'dır. Sayın Aysal'ın dediği gibi çok açık iletişim problemi yaşadık. Bunu saklamadım. Ama ben derdimi başkanla bire bir çözmek istedim hep. Sosyal medya, internetten öğrenmek istemedim. Velev ki aramızda iletişim problemleri var. Biz bütün bunlara rağmen yine karşılıklı olarak oturur konuşur yolları ayırırdık. Eleman meselesi, yönetim değişikliği, Albayrak ve Dürüst'ün ayrılıkları, aylar öncesinden başlayan yeni hoca isimleri, bırakın kutlamayı yaşananlardan sonra geçmiş olsun denilecek bir yerde sadece futbolcuların kutlanması, emeği geçen hiçbir insanın kutlanmaması, daha neler neler. Liste çok uzar. Bana yaşatılanlardan dolayı bazılarına hakkımı helal etmiyorum. 4. yıldızı takmadan gitmem dedikçe her şeyin şiddeti arttı."


Aysal: Terim'e cevap vermem
Başkan Ünal Aysal, sponsorluk anlaşması imza töreninde, Fatih Terim'in basın toplantısıyla ilgili sorulara, "Herhangi bir karşılık vermeyi düşünmüyorum. Ne söylerse söylesin, ne konuşursa konuşsun benim tarafımdan cevapsız kalacak" ifadesini kullandı. Bu arada sosyal medyada, Terim'e destek yağdı ve "Seni gönderenler de, bir gün gitmek zorunda kalacak. Aysal'ı, yöneticilerini ve sana bunu yaşatanları şiddetle kınıyoruz" diye görüş belirttiler.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...