BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Yemeklerimiz parmak ısırttı

Yemeklerimiz parmak ısırttı

Malta'da 12-16 Ocak 2001 tarihleri arasında, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen uluslararası "Le Festival International De La Gastronomie A Malte" yemek yarışmasında, Eyüp K. Sevinç yönetimindeki 12 kişilik ekibimiz birinciliği elde etti.



İSTANBUL- Malta'da 12-16 Ocak 2001 tarihleri arasında, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen uluslararası "Le Festival International De La Gastronomie A Malte" yemek yarışmasında, Eyüp K. Sevinç yönetimindeki 12 kişilik ekibimiz birinciliği elde etti. İngiltere, Almanya, İtalya, Yunanistan, Ukrayna, Portekiz, Azerbaycan, Özbekistan, Kıbrıs Rum Kesimi ve Malta ülkelerinden 682 şef aşçının katıldığı yarışma, 29 canlı 40 displey (önceden hazırlanan ve sergilenen dekoraitf pasta çalışmaları) olmak üzere toplam 69 değişik dalda gerçekleştirildi. Yarışmada, ülkemizi temsil eden ekibimiz bu dallardan 44'üne katıldı ve 39'unda başarılı olarak birinci oldu. Toplamda 7 altın, 10 gümüş ve 18 bronz madalya alan ekibimiz, ayrıca 4 liyakat ödülü ve 2 klasman birinciliğinin de sahibi oldu. Yarışmanın yapıldığı salon içerisine kurulan Türk büfesi ise, konuklar ve yarışmacılar tarafından büyük ilgi gördü.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 109330
    % -0.31
  • 3.867
    % -0.62
  • 4.5554
    % -0.6
  • 5.158
    % -1.19
  • 156.209
    % -0.25
 
 
 
 
 
KAPAT