Bursasporlu Batalla, Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Bursasporlu Batalla, Fenerbahçe maçını değerlendirdi

SPOR Haberleri

Bursasporlu futbolcu Pablo Martin Batalla, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bursasporlu futbolcu Pablo Martin Batalla, Bursa Atatürk Stadı'nda yarın oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçına ilişkin, "Amacımız güzel bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılabilmek" ifadesini kullandı. nbsp;Bursaspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Batalla, geçen haftaki Torku Konyaspor maçının ardından Bursaspor TV'ye verdiği demeçte kullandığı "Fenerbahçe maçında taraftarımızın stadyumu patlatmasını bekliyoruz" ifadesine açıklık getirdi. Sosyal medya ve taraftar grupları içinde hareketliliğe yol açan bu sözüyle yanlış anlaşıldığını bildiren Batalla, şunları kaydetti: "Kullandığım cümledeki 'stadyumu patlatmak' ifadesi, yalnızca ve yalnızca, stadyumu hıncahınç dolduracaklarından tek bir saniye bile şüphe etmediğimiz taraftarımızın gerek pankartlarıyla gerekse zaman zaman sağır edici seviyelere ulaşan tezahüratlarıyla maçın bitiş düdüğüne kadar bizlere vereceği destek anlamındadır. Şampiyon taraftarımıza bunu resmi sitemiz aracılığıyla belirtmek isterim. Futbolun güzellikleriyle ve zaferle dolu bir gece olmasını diliyorum." Batalla, "Amacımız güzel bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılabilmek" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...