Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlk katlanabilir telefon 5 Kasım'da

İlk katlanabilir telefon 5 Kasım'da

TEKNOLOJİ Haberleri

LG Flex olarak bahsi geçen ve dünyanın ilk katlanabilir cep telefonu LG Flex akıllı telefonunu 5 Kasım tarihinde tanıtacak.

Güney Koreli üretici 5 Kasım'da düzenleyeceğini açıkladığı basın toplantısı ve etkinlikte muhteşem telefonunu tüm dünyaya sunacak. Telefonun markete de bir an önce sunulması amaçlanıyor. Bu konuda LG'nin en büyük rakibi Samsung olacak ve Samsung'tan da uzun süredir gelen esnek ekran teknolojisi gelmeden bir an önce LG'nin atak yapması gerektiği belirtiliyor. Ekranlar konusunda telefonlardan daha iyi olan LG, LG Flex ile dünyaya bir ilki sunacak. Flex isminden de anlaşıldığı gibi kıvrılabilir bir ekrana sahip olacak. Ayrıca bilinen teknik özellikleri arasında Snapdragon 800 çipset, 2 GB RAM, 6 inç P-OLED esnek ekran, 13 MP kamera ve 3500 mAh bataryası olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...