Ünal Aysal, 'Bizim için bu konu kapandı'

Ünal Aysal, 'Bizim için bu konu kapandı'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fatih Terim'in basın toplantısının ardından gözler Ünal Aysal'a çevrildi ancak Aysal'ın 'Bizim için konu kapandı' dediği öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in basın toplantısını televizyondan canlı olarak izledi. Aysal'ın tecrübeli hocanın açıklamaları karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve yanındakilere "Hiç etik değil, çok üzüldüm" dediği öğrenildi. Ünal Aysal, NTV'ye verdiği demeçte ise "Gerekenleri daha önce kulüp televizyonunda söylemiştim. Hoca da söz hakkını kullandı. Cevaba ihtiyaç yok. Bizim için bu konu kapandı" şeklinde konuştu. nbsp;
3 MİLYONLUK SPONSOR
Galatasaray Kulübü, Tacirler Yatırım Menkul Değerler AŞ ile 2 yıl karşılığında, 3 milyon liraya sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmayla Tacirler Yatırım'ın Forex markası olan FXTCR, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın isim sponsoru oldu. Galatasaray'ın sponsor gelirleri de 92 milyon TL'ye yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...