Ronaldinho transferinde Beşiktaş'a bir engel daha

Ronaldinho transferinde Beşiktaş'a  bir engel daha

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın ısrarla takımına katmak istediği Brezilyalı futbolcu Ronaldınho'nun sponsorları bu transfere sıcak bakmıyor

Şampiyonluk yolunda lider Fenerbahçe ile aranın daha fazla açılmasını istemeyen Beşiktaş, transfer için devre arasını beklemeye koyuldu. Atletico Mineiro'da forma giyen Ronaldinho'nun renklere bağlanması ihtimali taraftarları heyecanlandırırken, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ronaldinho transferi hakkında artık açıklama yapmayacağım. İş imza aşamasına geldiğinde haber vereceğiz" diyerek sessiz kalacaklarını dile getirmişti. Ancak 33 yaşındaki Brezilyalı yıldızın transfer sürecinde tatsız gelişmeler yaşanıyor. Sponsorlarla çalışan Ronaldinho, transfer olacağı ülkeleri ve forma giyeceği takımları seçerken bu unsuru da göz önüne alıyor. Sponsor şirketlerin güçlü pazara sahip olduğu, onlara kâr sağlayacak yerlere gitmeyi tercih ediyor. Ronaldinho'nun Türkiye iddiaları günden güne konuşulmaya başlayınca sponsorların da harekete geçtiği, oyuncunun İstanbul'a gitmesinin kendilerine kâr sağlamayacağını oyuncuya ilettikleri öğrenildi. İngiltere, İspanya, Fransa gibi Batı Avrupa ülkelerine gitmesinin daha uygun olacağını da önerdikleri belirtiliyor.
BELİRSİZLİK VAR
Daha önce Gremio, PSG, Barcelona, Milan ve Flamengo'da da forma giyen Ronaldinho'nun sponsorlarından gelen "Türkiye'ye gitme" telkinine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Ayrıca Beşiktaş yönetiminin yıldız futbolcu için konuşmama kararı alması, söz konusu sürecin geleceğini daha da belirsiz hale getiriyor.(Bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...